recepcja

Dojazd

Rezerwuj

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.6Średnia Opinia

5/5 Beata 20 czerwiec 2022 Google Opinia o Hotelu: Świetne miejsce. Czyściutko, doskonałe jedzenie.
5/5 Łukasz 19 czerwiec 2022 Google Opinia o Hotelu: Czysto, miła obsługa, wyśmienite jedzenie. Na wyjazd z dziećmi jak najbardziej jest odpowiedni.
10/10 Mariusz 18 czerwiec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Ciche, czyste pokoje. Pyszne śniadanko, basen. Nasze SPA: nie korzystaliśmy
10/10 Emilia 16 czerwiec 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Bardzo duży wybór w bufecie, śniadania bardzo smaczne. Basen, sauny i jacuzzi dostępne, czyste, oprócz tego stół do tenisa stołowego. Bardzo fajny pobyt, aż chciałoby się zostać na dłużej.
10/10 DOROTA 13 czerwiec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Różnorodność dań na śniadaniach, czystość w całym hotelu, miła obsługa, przestronny bezpłatny parking Nasze SPA: Nie korzystaliśmy
5/5 MK 06 czerwiec 2022 Google Opinia o Hotelu: Great wellness, food and staff. We certainly weren't here for the last time.
5/5 Iwona 02 czerwiec 2022 Google Opinia o Hotelu: Wszystko na wysokim poziomie, obsługa cudowna .Hotel położony w centrum, wszędzie blisko co jest atutem. W Restauracji dania z menu rewelacja brawa dla kucharzy👏 .Dziękujemy Panu Kelnerowi który bardzo dbał o nas .Jednym słowem nasz pobyt był bardzo udany. Dziękujemy za opiekę, za miłe pozytywnie wspomina. Polecamy w 100%. Pozdrawiamy cały personel i do zobaczenia 😘😘😘😘😘
5/5 Wojciech 24 maj 2022 Google Opinia o Hotelu: Ładny hotel miła obsługa dobre jedzenie basen, sauna.
5/5 Kacper 21 maj 2022 Google Opinia o Hotelu: Uwielbiam kameralny charakter tego miejsca połączony z przestronnością samego hotelu i jego otoczenia..
10/10 Krzysztof 04 maj 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Mila obsługa. Personel i kelnerki uprzejme. Basen i sauna dostępne codziennie. Doskonała lokalizacja.
5/5 Emma 26 kwiecień 2022 Google Opinia o Hotelu: Nice and clean hotel. Friendly staff, excellent breakfast. Three saunas by the pool. In the basement whirlpool, steam room and fitness
10/10 Agnieszka 25 kwiecień 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Wszystko na wysokim poziomie
10/10 Magdalena 25 kwiecień 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: profesjonalny personel dbający o klienta - brawo Wy
5/5 Agata 23 kwiecień 2022 Google Opinia o Hotelu: Jak dla mnie wszystko na mega +. Jedzenie smaczne, a obiadokolacje różnorodne i pyszne. Świetne spa i basen z ciepłą wodą. Pokoje adekwatne do standardu, niczego nie brakuje, sprzatane codziennie. Pokój zabaw, stół do tenisa stołowego. Parking duzy i w cenie. Obsluga miła. Cena adekwatna do jakości. Hotel w centrum.
10/10 Lidia 22 kwiecień 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Profesjonalna i mila obsluga, zarowno na recepcji jak i serwis sprzatajacy oraz obsluga w restauracji (jadalni). Bardzo dobre wyzywienie (brawo dla kucharzy). Hotel dobrze wyposazony, czysciutko. Nasze SPA: Dobrze wykonany zabieg, mila i kompetentna kosmetyczka. Przyjemny nastroj w lokalu.
10/10 Grzegorz 19 kwiecień 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Profesjonalny, bardzo miły i pomocny zespół pracowników. Nasze SPA: Profesjonalny masaż klasyczny
9.7/10 Krzysztof 18 marzec 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: W pokoju czysto i pachnąco, do dyspozycji ręczniki i szlafroki. Śniadania urozmaicone i syte, każdy znajdzie coś dla siebie. Nasze SPA: Strefa SPA pozytywnie mnie zaskoczyła
5/5 Ewa 16 marzec 2022 Google Opinia o Hotelu: I love this place! Keep extending my stay . From ten days to a full two weeks of home style comforts away from home. Got the second floor superior room with balcony. Spacious, clean, two comfy single beds, bathrobes, deposit safe, everything in working order, no issues. The breakfast buffet is pure delish! Creamed cheeses with fresh herbs, lots of protein, fruits, fresh healthy breads, pate, veggies, cold cuts, smoked mackerel! My mom and I ate a lot and never felt bloated. Dinner individually a la carte, or added onto the room price: choice of two soups, three entrees with plenty of salads, and always a delicious meatless option of pastas, whole wheat flour raviolis with spinach and/ or pumpkin filling. I'm not a fan of pasta, but I loved the pasta dishes I ate here! Ask for half a plate as the portions are huge. All top notch and yummy. Again, real food, from fresh ingredients, that didn't leave me bloated. Next, the pool. Could actually do laps and didn't need to go across the park to the town Aqua Park. Often would have the pool to myself before breakfast. Great shoulder and neck/ back jet massagers and the whole pool can be turned into a wavy geyser/ muscle relaxant massager. Very much a spa, too. There is an actual spa, jacuzzi, fitness room, but the lap pool was my daily routine. I love my "low touristy" March stay at this hotel, close to the park and town center. Great location , and will definitely return when I can.
10/10 Bronislava 12 marzec 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Jeździmy tam regularnie tylko dla dobrego samopoczucia, relaksu. Cudowne miasto, dobre samopoczucie, spokój.
0/10 Piotr 08 marzec 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Miła obsługa w restauracji. Czystość w hotelu.
5/5 Torsten 27 luty 2022 Google Opinia o Hotelu: Wir hatten eine sehr schöne Zeit. Das Familirnzimmer war groß. Die Bedienung immer freundlich und auch auch das Essen war sehr gut.
10/10 karol 22 luty 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Śniadanie smaczne i duży wybór jedzenia.
9/10 Paweł 18 luty 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Śniadania bardzo urozmaicone i każdy może znaleźć coś dla siebie. Dla pobytu rodzin z dziećmi na parterze sala zabaw i gier a poniżej basen i sauny dla dorosłych. Zdecydowanie polecam ten obiekt. Świetna baza wypadowa w okresie zimowym na narty.
10/10 Joanna 14 luty 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo czysto, pyszne sniadanka Nasze SPA: Basen i jacuzzi świetne dla całej rodziny😊Moj 8 letni syn był zachwycony pobytem😊
5/5 Bartosz 14 luty 2022 Google Opinia o Hotelu: Osobiście bardzo podobał mi się pobyt w tym miejscu. Przyjemna relaksująca atmosfera i cisza. Jedzenie w tym miejscu było ponad moje oczekiwania. Bardzo polecam również basen oraz saunę
5/5 Przemysław 13 luty 2022 Google Opinia o Hotelu: Polecam. Śniadania na wysokim poziomie duży wybór.Pokoje bardzo zadbane i w wysokiej jakości. Warto tutaj się zatrzymać
5/5 Robert 13 luty 2022 Google Opinia o Hotelu: Tygodniowy pobyt w hotelu uważam za znakomity spędzony czas. Pokoje czyste łóżka wygodne, obsługa przeurocza, pomocna w każdej chwili, posiłki znakomite duży wybór na śniadanie i obiadokolację
5/5 Marcin 13 luty 2022 Google Opinia o Hotelu: Hotel dobrze usytuowany, pokoje duże, czystość na wysokim poziomie. Strefa wellness i spa zadowalająca. Basen duży. Jedzenie to absolutny hit. Polecam to miejsce, naprawdę warto.
5/5 WTK4 08 luty 2022 Google Opinia o Hotelu: Pyszne, różnorodne jedzenie, czysto, obsługa bardzo miła. Cztery sauny, jaccuzi, basen z ciepłą wodą i atrakcjami czyli coś miłego dla dzieci i dorosłych. Niektóre sauny włącza się samodzielnie np. infrared-przycisk jak w tv- łatwizna. Atrakcje na basenie też można włączyć samemu więc fajnie. Do tego na basenie nie było tłoku. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
10/10 Mariusz 07 luty 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Wszystko oki
10/10 Łukasz 06 luty 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Wszystko buło SUPER
9/10 Arkadiusz 05 luty 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Super, polecam
10/10 Vilma 04 luty 2022 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: czystość miły personel bez marnowania jedzenia? bezpłatne strzeżone miejsce parkingowe blisko centrum i kolumnady Nasze SPA: czystość miły personel
9.7/10 Arleta 02 luty 2022 HotelSystems.pl Nasze SPA: Zabiegi bardzo przyjemne i odprężające
10/10 Anna 01 luty 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Hotel dysponował pomocami do pływania dla dzieci, a także bezpłatnym wypożyczaniem sanek. Bardzo smaczne śniadania oraz obiadokolacje. Zabiegi na ciało bardzo profesjonalne
9/10 Marcin 31 styczeń 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Dobra lokalizacja, parę minut spacerem od centrum. Dzieciom podobała się cała zabaw, jak i dość duży basen. Skorzystaliśmy też z sauny. Pokój dobrze zaopatrzony, dla dzieci rozłożona została obszerna sofa. Wifi ogólno dostępne, bez zbędnych haseł. Czystość bez zastrzeżeń. Śniadanie bardzo dobre, jest duży wybór.
4/5 Bartezz 29 styczeń 2022 Google Opinia o Hotelu: Czysty, schludny ogólnie przyjemny hotel. Posiłki smaczne, ale umiarkowany wybór (brak ciepłego mleka dla dzieci do np płatków). Wystrój typowo hotelowy, bezpłatny parking. Basen raczej mały, trochę zimno w szatni. Blisko centrum i parku zdrojowego. Personel miły i życzliwy. Polecam
10/10 Justyna 27 styczeń 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Basen z ciepłą wodą.Idealny
10/10 TMSJ, pl 23 styczeń 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Świetny hotel w centrum Basen, jacuzzi
5/5 Tomek 22 styczeń 2022 Google Opinia o Hotelu: Świetny hotel w miarę centrum Kudowy. Czysto, ciepło, schludnie. Dobre jedzenie. Nie duży basen do dyspozycji gości. Parking na miejscu, bezpłatny. Blisko do parku zdrojowego.
5/5 Piotr 17 styczeń 2022 Google Opinia o Hotelu: Jedzenie super nie do przejedzenia basen ,spa świetny wypoczynek
10/10 Elwira 10 styczeń 2022 Booking.com Opinia o Hotelu: Rewelacyjna lokalizacja, bardzo dobre posiłki. Wszędzie bardzo czysto, polecam jest basen i pokój zabaw dla dzieci.
5/5 Łukasz 08 styczeń 2022 Google Opinia o Hotelu: Wszystko tak jak powinno być
10/10 Agnieszka 07 grudzień 2021 Booking.com
5/5 Krzysztof 22 listopad 2021 Google Opinia o Hotelu: Super
4/5 Jiri 22 listopad 2021 Google Opinia o Hotelu: Velmi pěkný,čistý a útulný hotel s ochotným personálem.
10/10 Marek 14 listopad 2021 Booking.com Opinia o Hotelu: pobyt wyjątkowo udany
10/10 Anna / Sochaczew 19 październik 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: BASEN, PYSZNE JEDZENIE, PARKING, ANIMACJE DLA DZIECI_ A TAK NAPRAWDĘ- WSZYSTKO MI SIĘ PODOBAŁO. GRATULUJĘ TAK WSPANIAŁYCH PRACOWNIKÓW. PS CHĘTNIE PAŃSTWA JESZCZE ODWIEDZĘ A JEŚLI NIE JA TO POLECĘ ZNAJOMYM. POZDRAWIAM SERDECZNIE ANNA ZAJĄC Z SOCHACZEWA
5/5 Piotr 16 wrzesień 2021 Google Opinia o Hotelu: Miła obsługa, pokoje czyste, pyszne posiłki
10/10 Katarzyna 14 wrzesień 2021 Booking.com Opinia o Hotelu: Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Już na wejściu bardzo miła, pomocna i kompetentna obsługa. Miejsca parkingowe dostępne zarówno przed i za hotelem. Pokój przestronny i czysty. Piękny widok z balkonu. Strefa SPA również spełniła moje oczekiwania. Śniadanie z dużym wyborem dań, bardzo szybko i sprawnie pracująca obsługa. Polecam i chętnie skorzystam ponownie będąc w okolicy.
10/10 Katarzyna 13 wrzesień 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Rewelacyjna strefa spa oraz część z basenem i saunami. Czysto, ciepło i przyjemnie. Pyszne jedzonko. Na pewno do Was wrócimy. Nasze SPA: Sauna na podczerwień i strefa z basenem.
10/10 Tomasz 13 sierpień 2021 HotelSystems.pl
10/10 Adam 05 sierpień 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel zlokalizowany jest praktycznie w sercu miasta, wszędzie blisko. Personel uprzejmy, miły i kompetentny. Wyżywienie (śniadanie i obiadokolacja) bardzo smaczne i urozmaicone. Hotel posiada bezpłatny, obszerny strzeżony parking. W upalne dni klimatyzacja działała bez zastrzeżeń. Pokoje i korytarze wyłożone wykładzinami dywanowymi, co w znakomity sposób wyciszają hotel. Hotel nowoczesny w pełni zasługujący na 4* Nasze SPA: W Spa korzystać można z szerokiej oferty zabiegów kosmetycznych i relaksacyjnych na ciało mających na celu ogólną poprawę samopoczucia. Personel kompetentny, a zabiegi wykonywane profesjonalnie. Według mnie brakuje zabiegów oferowanych w gotowych, zdefiniowanych pakietach.
10/10 Renata 31 lipiec 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel przyjazny zwierzętom mogliśmy zabrać swojego pupila. Jedzenie urozmaicone bardzo dobre. Obsługa w hotelu i restauracji przesympatyczna. Bardzo czyste pokoje. Nasze SPA: Basen. Na zabiegach nie byliśmy.
5/5 Zosik 27 lipiec 2021 Google Opinia o Hotelu: Jestem bardzo zadowolona z tygodniowego pobytu. pokój na 5 piętrze zapewniał nam cudowne widoki z balkonu. śniadania różnorodne i bardzo smaczne. w razie niepogody można iść na basen. dla dzieci dobrze zaopatrzony pokój zabaw- zabawki dobrej jakości. na plus bezpłatny parking na terenie hotelu. polecam
8/10 Sylwia 26 lipiec 2021 Booking.com Opinia o Hotelu: Śniadania były pyszne, po codziennych wędrówkach można się było zrelaksować w jakuzzi i na basenie. Osoby, które nie potrafią żyć bez codziennych ćwiczeń, też znalazły w hotelu coś dla siebie. Osoby podróżujące samochodem własnym lub wypożyczonym nie muszą się martwić o miejsce parkingowe, gdyż jest ich pod hotelem bardzo wiele.
10/10 Anna 19 lipiec 2021 Booking.com Opinia o Hotelu: Bardzo dobra lokalizacja, pokój bardzo czysty, bardzo smaczne śniadanie świetna lokalizacja hotelu, blisko parku zdrojowego, a jednocześnie przy spokojnej ulicy. Polecam pokój w budynku B, przy ładnej pogodzie nie ma problemu z przemieszczaniem się między budynkami. W pokoju bardzo czysto i wszystko dobrze utrzymane. Obok budynku plac zabaw i mała siłownia. Dostępne stoliki z krzesłami i leżaki. Ładna restauracja, pyszne śniadania, duży wybór i uprzejma obsługa.
10/10 Wiesław 19 lipiec 2021 Booking.com Opinia o Hotelu: Najlepszy hotel w mieście uzdrowiskowym Kudowa Zdrój to HOTEL KUDOWA Śniadania urozmaicone...Każdego dnia obecna jajecznica dyżurna...Bezpłatny duży parking i klimatyzacja, to największe atuty tego obiektu. Wszędzie wykładziny dywanowe w znakomity sposób wyciszają hotel. Pokoje przestronne z zestawem kawowym i lodówką i indywidualną dla pokoju klimatyzacją, to kolejne plusy. Przy pobycie tygodniowym po 4 dniach wymiana pościeli, ręczników i sprzątanie pokoju. Baz wątpienia, aktualny właściciel włożył dużo serca i pieniędzy, by Hotel Kudowa mógł posługiwać się 4 gwiazdkami. Co ważne w hotelu funkcjonuje duża winda (w środku windy umieszczane są na bieżąco informacje o imprezach kulturalnych w obiekcie), na parterze praktyczne wózki do przewiezienia wiekszego bagażu. Miła i pomocna obsługa, młode osoby pracujące w restauracji. Co ciekawe w tygodniu zorganizowano wieczór taneczny z muzyką "na żywo" tylko dla gości hotelu, a do tego w innym dniu odbył się mini koncert francuskich piosenek w wykonaniu jednej osoby...To bardzo rzadko spotykana tak rozbudowana oferta dla hotelowych gości. Moim zdaniem to najlepsze miejsce na pobyt w Kudowie Zdrój, znakomicie promując całe miasto i uzdrowisko.
5/5 Justyna 05 lipiec 2021 Google Opinia o Hotelu: Hotel Kudowa Zdrój**** przepiękne miejsce ♥️ czyściutko wszędzie, pani masażystka nie do pokonania masaże na 1000% uważamy za udany obsługa restauracji jak i recepcji bardzo milutka jedzonko przepyszne . Bardzo, ale to bardzo jesteśmy zadowoleni polecamy z całego serca . Dziękujemy jeszcze raz bardzo serdecznie ♥️🥰
10/10 Barbara 12 czerwiec 2021 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel na wysokim poziomie. Pokój duży, ładny, standardy higieniczne zachowane.
10/10 Katarzyna 08 czerwiec 2021 Booking.com Opinia o Hotelu: Śniadania pyszne, pokoje czyste, przestronne, łóżka bardzo wygodne , obsługa bardzo miła i kompetentna. Basen , jacuzzi, sauny, wszystko działało bez zarzutu. W pokoju czajnik, herbata i kawa… do dyspozycji mała lodóweczka. Klimatyzacja działała również jak należy. Wszędzie było blisko a relaks po górskich wędrówkach w hotelowym spa okazał się nieoceniony 😍 Wszystko było jak nalezy
4/5 Agnieszka 11 marzec 2021 Google Opinia o Hotelu: Byliśmy z mężem we wrześniu i bardzo miło wspominamy pobyt☺️jutro znowu jestesmy✌️😜. Obsługa, czystość i jedzonko bdb👍
10/10 Ewa 18 październik 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Smaczne śniadania. Fajna lokalizacja. Polecam
5/5 Piotr 14 październik 2020 Google Opinia o Hotelu: Obecnie przebywamy w hotelu na romantycznym weekendzie. Romantyczna kolacja była super, obsługa hotelu, kelnerka Pani Justyna i kucharz zdali egzamin na 6. Basen oraz SPA godne polecenia. Piotr i Danusia z Bytomia
10/10 Wioleta 30 sierpień 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wszystko było na najwyższym poziomie. Przemiła obsługa w recepcji, jak i w hotelowej restauracji oraz w SPA. Śniadania jak i również obiadokolacje-duże porcje (największy mięśniak by się najadł) no i oczywiście przepyszne. Nasze SPA: Miła obsługa, fachowe podejście do zabiegów.
9/10 Ewa 16 sierpień 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Nicht weit von Kurpark. Sehr gute Personal. Auch in Corona Zeiten gute Frühstück und Abwechslung reicht.
10/10 KRZYSZTOF 15 sierpień 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Możliwość konsumpcji na dworze. Bardzo miłe, profesjonalne dziewczyny kelnerki. Smaczne jedzenie.Czyste pokoje i cały obiekt. Parking przed hotelem.Bardzo dobra lokalizacja. Nasze SPA: Nie korzystałam z SPA. Basen wystarczająco duży.
10/10 Kaziuu 13 sierpień 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Pokój czysty, klimatyzowany za co duży plus! Dobra lokalizacja, dużo miejsc parkingowych, pyszne i syte śniadanka :)
5/5 Krystian / Kraków 11 sierpień 2020 Google Opinia o Hotelu: Bardzo pozytywnie będę wspominać pobyt w Hotelu Kudowa. Zaczynając od samego hotelu, który był bardzo czysty, zadbany, super smaczne śniadania (przynoszone do stolika), bardzo miła obsługa no i super lokalizacja. Naprawdę nie mam się całkowicie czego przyczepić.
Jednak największym autem było wypożyczenie roweru elektrycznego, które da się od jakiegoś czasu wypożyczyć. W okolicy jest bardzo wiele ciekawych tras rowerowych i z całego serca zachęcam do wypadu na Single Track - zabawa przednia.
Zdecydowanie POLECAM Hotel, wypożyczalnia roweru elektrycznego to strzał w 10 !
10/10 Małgorzata 07 sierpień 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu i z pewnością polecę go swoim znajomym. Sposób podania śniadania bardzo dobrze rozwiązany w zaistniałej sytuacji. Posiłki dobre, świerze, podane w sposób estetyczny. Bardzo miła obsługa, cały hotel czysty i zadbany. Gorąco polecam. Bardzo dobra lokalizacja. Wszędzie blisko. Zarówno do szlaków turystycznych jak i spacerów w pobliskim parku zdrojowym.
5/5 Joanna 01 sierpień 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia gdzie spędzić wakacje odpowiedź jest tylko jedna. Hotel Kudowa spełnił nasze oczekiwania w 120%. Czysto, spokojnie, strefa relaksu zawsze dostępna bez tłoku. Bardzo duży plus za posiłki. Mimo aktualnych ograniczeń jedzenie wyszukane, pyszne i duże porcje. Nie sposób też pominąć załogę. Wszyscy mili, uśmiechnięci, panie w restauracji cudowne. Polecam serdecznie ten hotel. Dla Dzieci park linowy w cenie, piękne okolice do zwiedzania
9.8/10 Bartosz 23 lipiec 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Duży parking, klimatyzacja w pokoju, czystość, lokalizacja, forma śniadania - serwowane (wiemy, że to wytyczne COVID ale wbrew pozorom naszym zdaniem bardzo fajna opcja). Nasze SPA: Basen - woda i głębokość idealna
10/10 Marcela 20 lipiec 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Świetny hotel przyjazny zwierzakom Cały pobyt był wyśmienity. Pyszne śniadania, czysto, duży basen nie przepełniony ludźmi i szeroka oferta spa. A masażyści najlepsi na świecie ;)
10/10 Ivekxka,cz 08 lipiec 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Snídaně za doby covidu-19 servírované, od každého něco, výborné. Večeře výběr z karty či ze 3 druhů 3chodového menu. Čisté wellnesss Jen trošku měkčí matrace, ale to je na vkusu každého.
5/5 Voyage501776 02 lipiec 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Byłyśmy na wycieczce pracowniczej na weekend. Rewelacja !!! Pokoje przestronne, łóżka wygodne, w pokojach czyściutko, wszystko jest (czajnik, lodówka, woda gazowana, kawa, herbatka, cukier...), łazienka I klasa - nawet suszarka. Jedzonko pierwsza klasa, obsługa bardzo pomocna. Przy każdym pokoju balkon, krzesełka, stolik. Bardzo cicho, spokojnie dodatkowe atrakcje: basen, sauna, masaże. Wszyscy pracownicy zadowoleni. Polecamy 21 razy :)
10/10 Krzysztof 24 czerwiec 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Przemiła obsługa i pyszne posiłki.
9/10 Paulina 14 czerwiec 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Oceniam miejsce na bardzo wysokim poziomie jak i pokoje tak i również obsługę hotelu, śniadania bardzo smaczne i wszystko było świetne. Polecam Jedynie do czego mogę mieć mały szczegół do materacy w łóżku małżeńskimi.
9/10 Aleksandra 12 czerwiec 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Bardzo fajny hotel, czysty i schludny. Dobre pokoje wyposażone we wszystkie niezbędne rzeczy, komfortowe łóżko. Śniadania baaaardzo obfite, nie da się zjeść ich w całości:) Ale jednak ludzie którzy tam pracują, to jest dopiero skarb! Wszyscy są bardzo mili, życzliwi, uśmiechnięci i pomocni! Serdecznie dziękuję pomocnym panom i paniom na recepcji, zawsze wesołym kelnerkom i miłym sprzątaczkom. Woda w jacuzzi mogła by być ciut cieplejsza, bo miała temperaturę raczej basenową.
4/5 Użytkownik Google 12 czerwiec 2020 Google Opinia o Hotelu: Rewelacyjne miejsce i bardzo miła obsługa! Szczerze polecam każdemu, kto chce w ciszy i spokoju zanocować w dobrych warunkach. Ciepło, czysto i przyjemnie. Jestem jak najbardziej na tak! Dodatkowo lokalizacja na plus - wszędzie blisko. Jednym słowem SUPER!
5/5 robert n 02 czerwiec 2020 Google Opinia o Hotelu: Spędziłem w nim 10 dni hotel wyposażony w basen kompleks saun siłownie spa z odpowiednią obsługą masaży od relaksacyjnych do leczniczych . Hotel czysty jak i pokoje tak i obiekty wspólne . Obsługa miła przyjazna i pomocna . Blisko centrum jak i dobra baza wypadowa na szlaki górskie możliwość wypożyczania rowerów . Kuchnia w stylu szwedzkiego stołu urozmaicona i przepyszna .
5/5 Marcin 28 luty 2020 Facebook Opinia o Hotelu: Super lokalizacja, miła obsługa, bardzo smaczne jedzenie, codziennie coś innego i spory wybór. Strefa Spa zadowalająca, trzy rodzaje saun, spory basen, szkoda, że na dwóch poziomach. Polecam.
5/5 Karkam2013 19 luty 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Świetna lokalizacja w centrum Kudowy. Pyszne posiłki, duży wybór dań. Przemiła obsługa na recepcji, w restauracji i w spa. Dobre zaplecze SPA, basen, sauny. Duże i wygodne pokoje, czysto. Miejsce warte polecenia
10/10 Agnieszka 09 luty 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: czystość, dyskrecja, kompetencja personelu, smaczne jedzenie Nasze SPA: Korzystaliśmy tylko z basenu. Jest OK.
9/10 Julia 09 luty 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Podobało się · Bardzo czysto, ładna strefa spa. Smaczne i urozmaicone jedzonko, obsługa bardzo pomocna! 😊
9/10 Robert 05 luty 2020 Travelist Opinia o Hotelu: Idealny dla rodzin z dziećmi, każdy znajdzie tu coś dla siebie. Dla maluszków pokój zabaw, dla nastolatków tenis, piłkarzyki, basen. Rodzice też znajdą tu swoją chwilę relaksu. Jedzenie bardzo dobre, obsługa bardzo miła i pomocna. Polecam Wszystkim
9.3/10 Martyna 30 styczeń 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Smaczna kuchnia. Czyste i komfortowe pokoje. Nasze SPA: Właściwe godziny otwarcia spa, dzięki czemu można było korzystać ze spa praktycznie w każdym momencie dnia.
10/10 Wacław 28 styczeń 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: polecam hotel, czysty, śniadania basen sauny OK! bardzo udany pobyt, zwiedziliśmy okoliczne atrakcje, Podobało się · śniadania bardzo dobre, pełny wybór do końca trwania śniadania, lokalizacja w centrum, basen sauny OK. Nie podobało się · szlafroki na basen nie we wszystkich pokojach
4/5 Marcin 22 styczeń 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Rodzinny wypad na weekend w hotelu Kodowa oceniam bardzo dobrze... obsługa bardzo miła pomocna i uśmiechnięta począwszy od recepcji kończąc na kelnerach i kelnerkach 😊😊 mieliśmy opcję ze śniadaniem i obiadokolacją... posiłki smaczne na śniadanie duży wybór... kolację też ok ale proponuję zwrócić uwagę na więcej dań dla dzieci naggetsy frytki itp na pewno dzieciaki będą bardzo zadowolone i szczęśliwe... strefa spa bardzo fajna basen wystarczający żeby sobie popływać i się zrelaksować... nie mam się do czego doczepić... więc z czystym sumieniem polecam ten hotel 😊😊 dziękujemy za miły wypoczynek na pewno jeszcze wrócimy 😊😊👍
8/10 Piotr 14 styczeń 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Hotel akceptuje zwierzeta w cenie 35zl🙂 pokoje ładnie urządzone i czyste, parking w cenie, śniadanie smaczne. Woda w basenie cieplutka, jakuzzi trochę małe, sauna i łaźnia parowa super 👍 polecamy na krótki wypad we dwoje 🙂.
10/10 Witold 08 styczeń 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Świetne sniadania Nasze SPA: Profesjonalny masarz
5/5 Oldřich 18 listopad 2019 Google Opinia o Hotelu: Perfektní relax, služby i jídlo nemají chybu.
9/10 Evelajn_pe 14 listopad 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: · Pobyt oceniam wspaniale. Na dzień dobry przywitała nas uśmiechem Pani na recepcji, na którą przybyliśmy ponad 2 godz przed 15:00 (godzina, od której można się meldować). Pani przeprosiła za to, że pokój nie jest jeszcze dostępny (choć wcale nie musiał jeszcze być), pozwoliła nam na przechowanie bagażu i telefonicznie poinformowała jak tylko pokój był do naszej dyspozycji. Pokój bardzo ładny, przestronny i czysty. W ramach pobytu w hotelu jest dostęp do tzw. strefy relaksu czyli basenu, jaccuzi oraz 3 rodzajów saun (parowa, sucha i infrared). Skorzystaliśmy z wszystkich i opcji i polecamy każdemu. Skorzystaliśmy z mężem także z masażu (dodatkowo płatny). Na recepcji Strefy Relaksu znów powitała nas Pani z szerokim uśmiechem. Śniadania to było mistrzostwo - dla każdego coś dobrego. I dla osób vege i dla tych, które są mięsożercami. Miłośnicy ryb także mieli w czym wybierać - od wędzonych ryb do śledzików. Jajecznica - przepyszna :) · Jeśli już mam się do czegoś "przyczepić" to obsługa strefy relaksu nie zawsze była obecna na stanowisku, jednak tuż obok jest recepcja główna, na której zawsze ktoś jest. Słaba wentylacja w łazience (po gorącej kąpieli mamy w łazience efekt sauny).
5/5 Dominik 11 listopad 2019 Google Opinia o Hotelu: duży plus za saunę, jacuzzi i miłą obsługę :) Polecam hotel, czyste pokoje do tego basen, fitness. Mają też zabiegi SPA i masaże co prawda za dodatkową opłatą.
9.8/10 Marta 24 październik 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wyżywienie, obsługa,dostęp do basenu,pokój ( tylko troszke za mały)i państwa uprzejmość Nasze SPA: Basen jacuzi super, obsluga pań kosmetyczka i masażystka rewelacja,
5/5 Bronislava 13 październik 2019 Google Opinia o Hotelu: Krásný den, dnes jsme se vrátili ze třídenního pobytu v hotelu Kudowa. S manželem jsme byli spokojeni ve všech směrech. Příjemní lidé kolem vás, neomezený vstup do saun, vířivky i bazénu. Výborná kuchyně. Prostředí a hotel čistý a voňavý. Vřele doporučuji. Celé lázeňské městečko pohodové, mnoho cukráren, restaurací a cenově dostupné. Vhodné pro rodiny. Za nás vše za 1*. Děkujeme
9/10 Yaron 10 październik 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Great place with superb mineral water pool Great food too
5/5 Beata 07 październik 2019 Google Opinia o Hotelu: Godny polecenia! Śniadania pyszne, pokoje wygodne,lokalizacja idealna, czysto i przyjemnie.
5/5 uki 04 październik 2019 Google Opinia o Hotelu: Bardzo fajne miejsce. Czysto, bardzo miła obsługa, świetny personel porządków dający o każdy szczegół. Wszyscy bardzo pomocni i spełniający oczekiwania. Jedzenie na wysokim poziomie. Bardzo polecam. Chętnie tu wrócę.
5/5 Zygmunt 29 wrzesień 2019 Facebook Opinia o Hotelu: Super miejsce,świetny wypoczynek
5/5 Piotr 28 wrzesień 2019 Google Opinia o Hotelu: Pokoje przestronne. Miła obsługa. Duże balkony od wschodniej strony. Basen z ciepłą wodą.
10/10 Karol 23 wrzesień 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Super. Jeden z fajniejszych wyjazdów z mężem . Szkoda że tak krótko
9/10 Jorg-Dietmar 17 wrzesień 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Rundum tolles Hotel ,sehr gutes Frühstück ,ausgezeichnete Lage .
5/5 Lada 08 wrzesień 2019 Facebook Opinia o Hotelu: výborné jídlo, super welness
9.7/10 MAŁGORZATA 04 wrzesień 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: obsługa, wyżywienie, klimatyzacja w pokoju, lokalizacja hotelu Nasze SPA: basen , sauna
5/5 Krystian 13 sierpień 2019 Google Opinia o Hotelu: Idealne miejsce na ucieczkę od miejskiego zgiełku. Bardzo pozytywne spa
5/5 Dariusz 06 sierpień 2019 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Hotel jest naprawdę dobry jedzenie smaczne obsługa miła a basen wyśmienity. Sama okolica obok hotelu bardzo ładna i zadbana. Duży parking. Kreatywny wystrój wnętrz oraz całego budynku. Cisza i spokój. Ogólnie polecam.
5/5 Nataliya 04 sierpień 2019 Google Opinia o Hotelu: Jest dogodnie usytuowany w centrum miasta, w pobliżu wszystkiego, czyste, przytulne, smaczne, mały basen, jacuzzi, sauna, stół do tenisa. (Oryginał) Расположен очень удобно, в центре города, всё рядом, чисто, уютно, вкусно, небольшой бассейн, джакузи, сауна, тенисный стол.
9.3/10 Jacek / Jawor 01 sierpień 2019 HotelSystems.pl
5/5 Edyta 01 sierpień 2019 Google Opinia o Hotelu: Hotel zasługuje na naprawdę wysokie oceny . Pobyt tygodniowy , naprawdę super jedzenie . Na pochwałę zasługuje personel restauracji i recepcji . Mąż jest większych rozmiarów , szlafrok standardowy wy nie pasował , po zgłoszeniu tego faktu po południu był już przygotowany w jego rozmiarze w naszym pokoju . Wyjeżdzaliśmy na wycieczki i po zgłoszeniu zapotrzebowania na lunch box otrzymaliśmy naprawdę bogate śniadanie na wynos . Po powrocie otrzymaliśmy naprawdę pożywną zimną płytę . Jestem pełna podziwu za pracę jaką wkłada personel w sprawie działanie hotelu . Czułam się tam komfortowo i na pewno tam wrócimy . Kudowa jest piękna . Dziękujemy , to był piękny pobyt .
9.8/10 Petr / Ostrava Lhotka 29 lipiec 2019 HotelSystems.pl
10/10 czesław / siemianowice śl 26 lipiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: profesjonalna i otwarta na potrzeby gości obsługa ,byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu ,na pewno wrócimy na dłużej Nasze SPA: nie korzystaliśmy ze SPA , basen i jakuzzi bardzo ładne
9/10 Anonimowy 12 lipiec 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Hotel super położony jako baza wypadowa. W zasadzie w centrum Kudowy, w części uzdrowiskowej. Lepszej lokalizacji nie mogłam sobie wymarzyć. Śniadania ok. Z basenu skorzystaliśmy raz z braku czasu. A to że względu na dużo atrakcji i ciekawych miejsc w okolicy
4/5 Weronika 30 czerwiec 2019 TripAdvisor Opinia o Hotelu: W hotelu zatrzymaliśmy się podczas długiego weekendu czerwcowego. Apartament duży, składający się z sypialni, pokoju dziennego, ubikacji oraz oddzielnej łazienki co bardzo ułatwiło pobyt. Czyściutko, codziennie sprzątanie. Śniadania w formie szwedzkiego stołu i bardzo urozmaicone. Dodatkowym atutem były świeże owoce. Jeśli ktoś nie miał wykupionego obiadu to można albo uiścić opłatę i zjeść w formie bufetu lub zamówić dania z karty. My zjedliśmy dania z karty i szału nie było. Jeden plus był taki, że dostaliśmy deser lodowy w ramach rekompensaty za długie czekanie.
5/5 Dorota 24 czerwiec 2019 Google Opinia o Hotelu: Bardzo czysto, centrum a zacisze. Pyszne śniadanka 😊 polecam
10/10 Ignacy / Wrocław 15 czerwiec 2019 HotelSystems.pl
5/5 Magda / Kościan 15 czerwiec 2019 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Relaks dla całej rodziny. Hotel na wysokim poziomie, w pokojach czysto schludnie. Mieliśmy pokój superior. Śniadanie i obiadokolacje bufet. Szkoda, że na obiadokolacje nie serwowano chleba itd... Sala zabaw dostosowana do poziomu dzieci. Na basenie czysto. Miła obsługa.
9.2/10 MIlena / Warszawa 15 czerwiec 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Obiekt czysty i dobrze utrzymany. Pokoje obszerne i dobrze wyposażone. Pyszne i zróżnicowane śniadanie. Bardzo dobra kawa. Spokojna i bezpieczna okolica.
10/10 Krzysztof / Olkusz 12 czerwiec 2019 HotelSystems.pl
5/5 Iwona 10 czerwiec 2019 Google Opinia o Hotelu: Hotel leży w świetnej lokalizacji. Jest bardzo duży i przestronny. Pokoje w wysokim komforcie. W okolicy jest mnóstwo atrakcji. Polecamy szczególnie śnieżkę w górach, park miniatur oraz wyprawę w góry stołowe. Nawet wczesną wiosną jest tam po prostu cudownie. Nasz pobyt był niezwykle udany ze względu na różnorodność okolicznych atrakcji i bardzo miłą obsługę. Jedzenie było bardzo dobry, wszyscy bardzo mili. W wolnych chwilach można korzystać z basenu i sauny. Łóżka wygodne, dziękujemy całej ekipie!
10/10 Anna 03 czerwiec 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Jestem bardzo zadowolona, chętnie polecę ten hotel znajomym. Śniadanie bardzo smaczne, dodatkowo dużo jarzyn.
5/5 Agata K 15 maj 2019 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Polecam!!! Nie ma się do czego przyczepić. Hotel fajny, obsługa przesympatyczna. Wypoczynek w tym hotelu to czysta przyjemność. Czystość jak i ogólny poziom bez zastrzeżeń. Polecam
9.6/10 Aleksandra 05 maj 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Świetna lokalizacja w sąsiedztwie Parku Zdrojowego, przy bocznej uliczce. Komfortowe pokoje, smaczne śniadania z produktami wysokiej jakości.
9/10 Izabela / Poznań 10 marzec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Lokalizacja Nasze SPA: Masaże
9.3/10 Tomasz / Kamieniec Wrocławski 18 październik 2018 HotelSystems.pl
10/10 Agnieszka / Śliwice 05 październik 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel chociaż nie pozorny jest na prawdę ładny w środku, pokoje są zadbane i czyste. Najbardziej z mężem zadowoleni jesteśmy w wyżywienia - bardzo smaczne posiłki! Gratulacje dla kucharzy :)
9.5/10 Dariusz / Chojnice 20 sierpień 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Miła profesjonalna obsługa, czysto, smaczne jedzenie, Dobra lokalizacja blisko parku zdrojowego. Hotel warty polecenia. . Nasze SPA: Korzystałem z sauny i basenu - czysto, miła relaksująca muzyka. Nie mogę odnieść się do pozostałych zabiegów SPA, gdyż nie korzystałem z oferty..
Dołącz do nas
Bezpieczny hotel
Akceptujemy Bony Turystyczne