Telefon
recepcja
Rezerwuj
Rezerwuj
Dojazd
Dojazd
Rezerwuj
Galeria
menu menu

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.3Średnia Opinia

5/5 Oldřich 18 listopad 2019 Google Opinia o Hotelu: Perfektní relax, služby i jídlo nemají chybu.
9/10 Evelajn_pe 14 listopad 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: · Pobyt oceniam wspaniale. Na dzień dobry przywitała nas uśmiechem Pani na recepcji, na którą przybyliśmy ponad 2 godz przed 15:00 (godzina, od której można się meldować). Pani przeprosiła za to, że pokój nie jest jeszcze dostępny (choć wcale nie musiał jeszcze być), pozwoliła nam na przechowanie bagażu i telefonicznie poinformowała jak tylko pokój był do naszej dyspozycji. Pokój bardzo ładny, przestronny i czysty. W ramach pobytu w hotelu jest dostęp do tzw. strefy relaksu czyli basenu, jaccuzi oraz 3 rodzajów saun (parowa, sucha i infrared). Skorzystaliśmy z wszystkich i opcji i polecamy każdemu. Skorzystaliśmy z mężem także z masażu (dodatkowo płatny). Na recepcji Strefy Relaksu znów powitała nas Pani z szerokim uśmiechem. Śniadania to było mistrzostwo - dla każdego coś dobrego. I dla osób vege i dla tych, które są mięsożercami. Miłośnicy ryb także mieli w czym wybierać - od wędzonych ryb do śledzików. Jajecznica - przepyszna :) · Jeśli już mam się do czegoś "przyczepić" to obsługa strefy relaksu nie zawsze była obecna na stanowisku, jednak tuż obok jest recepcja główna, na której zawsze ktoś jest. Słaba wentylacja w łazience (po gorącej kąpieli mamy w łazience efekt sauny).
5/5 Dominik 11 listopad 2019 Google Opinia o Hotelu: duży plus za saunę, jacuzzi i miłą obsługę :) Polecam hotel, czyste pokoje do tego basen, fitness. Mają też zabiegi SPA i masaże co prawda za dodatkową opłatą.
9.8/10 Marta 24 październik 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Wyżywienie, obsługa,dostęp do basenu,pokój ( tylko troszke za mały)i państwa uprzejmość Nasze SPA: Basen jacuzi super, obsluga pań kosmetyczka i masażystka rewelacja,
5/5 Bronislava 13 październik 2019 Google Opinia o Hotelu: Krásný den, dnes jsme se vrátili ze třídenního pobytu v hotelu Kudowa. S manželem jsme byli spokojeni ve všech směrech. Příjemní lidé kolem vás, neomezený vstup do saun, vířivky i bazénu. Výborná kuchyně. Prostředí a hotel čistý a voňavý. Vřele doporučuji. Celé lázeňské městečko pohodové, mnoho cukráren, restaurací a cenově dostupné. Vhodné pro rodiny. Za nás vše za 1*. Děkujeme
9/10 Yaron 10 październik 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Great place with superb mineral water pool Great food too
5/5 Beata 07 październik 2019 Google Opinia o Hotelu: Godny polecenia! Śniadania pyszne, pokoje wygodne,lokalizacja idealna, czysto i przyjemnie.
5/5 uki 04 październik 2019 Google Opinia o Hotelu: Bardzo fajne miejsce. Czysto, bardzo miła obsługa, świetny personel porządków dający o każdy szczegół. Wszyscy bardzo pomocni i spełniający oczekiwania. Jedzenie na wysokim poziomie. Bardzo polecam. Chętnie tu wrócę.
5/5 Zygmunt 29 wrzesień 2019 Facebook Opinia o Hotelu: Super miejsce,świetny wypoczynek
5/5 Piotr 28 wrzesień 2019 Google Opinia o Hotelu: Pokoje przestronne. Miła obsługa. Duże balkony od wschodniej strony. Basen z ciepłą wodą.
10/10 Karol 23 wrzesień 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Super. Jeden z fajniejszych wyjazdów z mężem . Szkoda że tak krótko
9/10 Jorg-Dietmar 17 wrzesień 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Rundum tolles Hotel ,sehr gutes Frühstück ,ausgezeichnete Lage .
5/5 Lada 08 wrzesień 2019 Facebook Opinia o Hotelu: výborné jídlo, super welness
9.7/10 MAŁGORZATA 04 wrzesień 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: obsługa, wyżywienie, klimatyzacja w pokoju, lokalizacja hotelu Nasze SPA: basen , sauna
5/5 Krystian 13 sierpień 2019 Google Opinia o Hotelu: Idealne miejsce na ucieczkę od miejskiego zgiełku. Bardzo pozytywne spa
5/5 Dariusz 06 sierpień 2019 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Hotel jest naprawdę dobry jedzenie smaczne obsługa miła a basen wyśmienity. Sama okolica obok hotelu bardzo ładna i zadbana. Duży parking. Kreatywny wystrój wnętrz oraz całego budynku. Cisza i spokój. Ogólnie polecam.
5/5 Nataliya 04 sierpień 2019 Google Opinia o Hotelu: Jest dogodnie usytuowany w centrum miasta, w pobliżu wszystkiego, czyste, przytulne, smaczne, mały basen, jacuzzi, sauna, stół do tenisa. (Oryginał) Расположен очень удобно, в центре города, всё рядом, чисто, уютно, вкусно, небольшой бассейн, джакузи, сауна, тенисный стол.
9.3/10 Jacek / Jawor 01 sierpień 2019 HotelSystems.pl
5/5 Edyta 01 sierpień 2019 Google Opinia o Hotelu: Hotel zasługuje na naprawdę wysokie oceny . Pobyt tygodniowy , naprawdę super jedzenie . Na pochwałę zasługuje personel restauracji i recepcji . Mąż jest większych rozmiarów , szlafrok standardowy wy nie pasował , po zgłoszeniu tego faktu po południu był już przygotowany w jego rozmiarze w naszym pokoju . Wyjeżdzaliśmy na wycieczki i po zgłoszeniu zapotrzebowania na lunch box otrzymaliśmy naprawdę bogate śniadanie na wynos . Po powrocie otrzymaliśmy naprawdę pożywną zimną płytę . Jestem pełna podziwu za pracę jaką wkłada personel w sprawie działanie hotelu . Czułam się tam komfortowo i na pewno tam wrócimy . Kudowa jest piękna . Dziękujemy , to był piękny pobyt .
9.8/10 Petr / Ostrava Lhotka 29 lipiec 2019 HotelSystems.pl
10/10 czesław / siemianowice śl 26 lipiec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: profesjonalna i otwarta na potrzeby gości obsługa ,byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu ,na pewno wrócimy na dłużej Nasze SPA: nie korzystaliśmy ze SPA , basen i jakuzzi bardzo ładne
9/10 Anonimowy 12 lipiec 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Hotel super położony jako baza wypadowa. W zasadzie w centrum Kudowy, w części uzdrowiskowej. Lepszej lokalizacji nie mogłam sobie wymarzyć. Śniadania ok. Z basenu skorzystaliśmy raz z braku czasu. A to że względu na dużo atrakcji i ciekawych miejsc w okolicy
4/5 Weronika 30 czerwiec 2019 TripAdvisor Opinia o Hotelu: W hotelu zatrzymaliśmy się podczas długiego weekendu czerwcowego. Apartament duży, składający się z sypialni, pokoju dziennego, ubikacji oraz oddzielnej łazienki co bardzo ułatwiło pobyt. Czyściutko, codziennie sprzątanie. Śniadania w formie szwedzkiego stołu i bardzo urozmaicone. Dodatkowym atutem były świeże owoce. Jeśli ktoś nie miał wykupionego obiadu to można albo uiścić opłatę i zjeść w formie bufetu lub zamówić dania z karty. My zjedliśmy dania z karty i szału nie było. Jeden plus był taki, że dostaliśmy deser lodowy w ramach rekompensaty za długie czekanie.
5/5 Dorota 24 czerwiec 2019 Google Opinia o Hotelu: Bardzo czysto, centrum a zacisze. Pyszne śniadanka 😊 polecam
10/10 Ignacy / Wrocław 15 czerwiec 2019 HotelSystems.pl
5/5 Magda / Kościan 15 czerwiec 2019 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Relaks dla całej rodziny. Hotel na wysokim poziomie, w pokojach czysto schludnie. Mieliśmy pokój superior. Śniadanie i obiadokolacje bufet. Szkoda, że na obiadokolacje nie serwowano chleba itd... Sala zabaw dostosowana do poziomu dzieci. Na basenie czysto. Miła obsługa.
9.2/10 MIlena / Warszawa 15 czerwiec 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Obiekt czysty i dobrze utrzymany. Pokoje obszerne i dobrze wyposażone. Pyszne i zróżnicowane śniadanie. Bardzo dobra kawa. Spokojna i bezpieczna okolica.
10/10 Krzysztof / Olkusz 12 czerwiec 2019 HotelSystems.pl
5/5 Iwona 10 czerwiec 2019 Google Opinia o Hotelu: Hotel leży w świetnej lokalizacji. Jest bardzo duży i przestronny. Pokoje w wysokim komforcie. W okolicy jest mnóstwo atrakcji. Polecamy szczególnie śnieżkę w górach, park miniatur oraz wyprawę w góry stołowe. Nawet wczesną wiosną jest tam po prostu cudownie. Nasz pobyt był niezwykle udany ze względu na różnorodność okolicznych atrakcji i bardzo miłą obsługę. Jedzenie było bardzo dobry, wszyscy bardzo mili. W wolnych chwilach można korzystać z basenu i sauny. Łóżka wygodne, dziękujemy całej ekipie!
10/10 Anna 03 czerwiec 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Jestem bardzo zadowolona, chętnie polecę ten hotel znajomym. Śniadanie bardzo smaczne, dodatkowo dużo jarzyn.
5/5 Agata K 15 maj 2019 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Polecam!!! Nie ma się do czego przyczepić. Hotel fajny, obsługa przesympatyczna. Wypoczynek w tym hotelu to czysta przyjemność. Czystość jak i ogólny poziom bez zastrzeżeń. Polecam
9.6/10 Aleksandra 05 maj 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Świetna lokalizacja w sąsiedztwie Parku Zdrojowego, przy bocznej uliczce. Komfortowe pokoje, smaczne śniadania z produktami wysokiej jakości.
9/10 Izabela / Poznań 10 marzec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Lokalizacja Nasze SPA: Masaże
9.3/10 Tomasz / Kamieniec Wrocławski 18 październik 2018 HotelSystems.pl
10/10 Agnieszka / Śliwice 05 październik 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel chociaż nie pozorny jest na prawdę ładny w środku, pokoje są zadbane i czyste. Najbardziej z mężem zadowoleni jesteśmy w wyżywienia - bardzo smaczne posiłki! Gratulacje dla kucharzy :)
9.5/10 Dariusz / Chojnice 20 sierpień 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Miła profesjonalna obsługa, czysto, smaczne jedzenie, Dobra lokalizacja blisko parku zdrojowego. Hotel warty polecenia. . Nasze SPA: Korzystałem z sauny i basenu - czysto, miła relaksująca muzyka. Nie mogę odnieść się do pozostałych zabiegów SPA, gdyż nie korzystałem z oferty..
*}
Dołącz do nas