Telefon
recepcja
Rezerwuj
Rezerwuj
Dojazd
Dojazd
Rezerwuj
Galeria
menu menu

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.1Średnia Opinia

9/10 Anonimowy 12 lipiec 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Hotel super położony jako baza wypadowa. W zasadzie w centrum Kudowy, w części uzdrowiskowej. Lepszej lokalizacji nie mogłam sobie wymarzyć. Śniadania ok. Z basenu skorzystaliśmy raz z braku czasu. A to że względu na dużo atrakcji i ciekawych miejsc w okolicy
5/5 Dorota 24 czerwiec 2019 Google Opinia o Hotelu: Bardzo czysto, centrum a zacisze. Pyszne śniadanka 😊 polecam
10/10 Ignacy / Wrocław 15 czerwiec 2019 HotelSystems.pl
5/5 Magda / Kościan 15 czerwiec 2019 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Relaks dla całej rodziny. Hotel na wysokim poziomie, w pokojach czysto schludnie. Mieliśmy pokój superior. Śniadanie i obiadokolacje bufet. Szkoda, że na obiadokolacje nie serwowano chleba itd... Sala zabaw dostosowana do poziomu dzieci. Na basenie czysto. Miła obsługa.
9.2/10 MIlena / Warszawa 15 czerwiec 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Obiekt czysty i dobrze utrzymany. Pokoje obszerne i dobrze wyposażone. Pyszne i zróżnicowane śniadanie. Bardzo dobra kawa. Spokojna i bezpieczna okolica.
10/10 Krzysztof / Olkusz 12 czerwiec 2019 HotelSystems.pl
5/5 Iwona 10 czerwiec 2019 Google Opinia o Hotelu: Hotel leży w świetnej lokalizacji. Jest bardzo duży i przestronny. Pokoje w wysokim komforcie. W okolicy jest mnóstwo atrakcji. Polecamy szczególnie śnieżkę w górach, park miniatur oraz wyprawę w góry stołowe. Nawet wczesną wiosną jest tam po prostu cudownie. Nasz pobyt był niezwykle udany ze względu na różnorodność okolicznych atrakcji i bardzo miłą obsługę. Jedzenie było bardzo dobry, wszyscy bardzo mili. W wolnych chwilach można korzystać z basenu i sauny. Łóżka wygodne, dziękujemy całej ekipie!
10/10 Anna 03 czerwiec 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Jestem bardzo zadowolona, chętnie polecę ten hotel znajomym. Śniadanie bardzo smaczne, dodatkowo dużo jarzyn.
5/5 Agata K 15 maj 2019 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Polecam!!! Nie ma się do czego przyczepić. Hotel fajny, obsługa przesympatyczna. Wypoczynek w tym hotelu to czysta przyjemność. Czystość jak i ogólny poziom bez zastrzeżeń. Polecam
9.6/10 Aleksandra 05 maj 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Świetna lokalizacja w sąsiedztwie Parku Zdrojowego, przy bocznej uliczce. Komfortowe pokoje, smaczne śniadania z produktami wysokiej jakości.
9/10 Izabela / Poznań 10 marzec 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Lokalizacja Nasze SPA: Masaże
9.3/10 Tomasz / Kamieniec Wrocławski 18 październik 2018 HotelSystems.pl
10/10 Agnieszka / Śliwice 05 październik 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Hotel chociaż nie pozorny jest na prawdę ładny w środku, pokoje są zadbane i czyste. Najbardziej z mężem zadowoleni jesteśmy w wyżywienia - bardzo smaczne posiłki! Gratulacje dla kucharzy :)
9.5/10 Dariusz / Chojnice 20 sierpień 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Miła profesjonalna obsługa, czysto, smaczne jedzenie, Dobra lokalizacja blisko parku zdrojowego. Hotel warty polecenia. . Nasze SPA: Korzystałem z sauny i basenu - czysto, miła relaksująca muzyka. Nie mogę odnieść się do pozostałych zabiegów SPA, gdyż nie korzystałem z oferty..
Zobacz film
Dołącz do nas